Teddy björnen Fredriksson Text och musik

För länge sen, när jag fyllde fyra år fick jag en gåva av min far En fin present, när jag fyllde fyra år som jag sen så länge hade kvar Teddybjörnen Fredriksson, ja så hette han en gång var han bara min, och vi älskade varann Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn, ja han var min bästa vän, när jag var ett litet barn.

Och varje kväll, var han så go och mjuk, då värmde han min säng så varmt han var så snäll, en gång när jag blev sjuk så fick jag sova på hans arm Teddybjörnen Fredriksson, ja så hette han en gång var han bara min och vi älskade varann Teddy björnen Fredriksson hans nos den var av garn ja han var min bästa vän när jag var ett litet barn

Men åren gick jag glömde bort min vän och jag blev gift och fick ett barn och så igår när hon fyllde fyra år fick hon en teddybjörn av sin far Teddybjörnen Fredriksson ja så hette han en gång var han bara min och vi älskade varann Teddybjörnen Fredriksson hans nos den var av garn ja han var min bästa vän när jag var et litet barn Teddybjörnen Fredriksson ja så hette han en gång var han bara min och vi älskade varann Teddybjörnen Fredriksson hans nos den var av garn ja han var min bästa vän när jag var ett litet barn.